Infoisinfo Nederland

Aannemersbedrijf Been A
Stukadoor in Eesveen

www.aannemersbedrijfbeen.nl
Toon telefoonnummer
Onthoud dat u dit bedrijf gevonden heeft op InfoisInfo 0521 515 03?

Adres

Eesveenseweg 68. P.C. 8347JE, Eesveen, Overijssel.
Toon kaart


Bent u de eigenaar of manager van dit bedrijf?



Wat moet je weten over Aannemersbedrijf Been A

Bestrating in Eesveen, bouw in Eesveen, particulier in Eesveen, Dak in Eesveen

Vader Aaldert Been begon in begin jaren 60 zijn eigen timmer- en aannemersbedrijf A. Been. Al van jongs af aan werkt timmermanszoon Albert Been mee in het bedrijf. Hierdoor behoudt een pand zijn historische uiterlijk, maar zal het woongenot van hedendaags niveau zijn. .

Het realiseren van landhuizen in het duurdere segment is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een specialisme van Been aannemers. .
Nieuwbouw .

Maar we leveren niet alleen vakwerk als het om mooie landhuizen gaat. Zo bouwen we elk huis met authentiek ambachtelijk vakwerk. Vanzelfsprekend elk de beste in hun vakgebied, want kwaliteit staat bij ons voorop. In de meeste gevallen treden wij op als hoofdaannemer, om vervolgens gespecialiseerde timmerlui, stukadoors en tegelzeter in te schakelen. Niet alleen nieuwbouw, we zijn overal inzetbaar. .

Wij proberen altijd het authentieke van een pand eer aan te doen, de reparatie van een dakgoot of het aanbrengen van een dakkapel, maar ook onderhoud, en de originele elementen zoveel mogelijk te behouden. Ook de bouw van een stallencomplex of bij het aanbouwen aan een bestaande woning proberen we naar volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren. .

Door onze kennis van het oude ambacht wat het timmervak vroeger was, kunnen de broers van Been aannnemers u ook prima adviseren als het om restauratie gaat. .
Restauratie .

Nu is het bouwen van landhuizen en restaureren van oude woningen iets waar Been aannemers goed in zijn. Dat spreekt vanzelf! .
Verbouw .
Wij zijn in te schakelen voor alle soorten werkzaamheden op het gebied van de bouw. Inmiddels staan zij tweeën aan het roer van A. Been aannemersbedrijf. 'Mooier is er niet' is de stelregel van de beide broers. Ook zoon Jan koos voor het aannemersvak. Toch werken wij met hetzelfde plezier aan een dakkapel van een bestaande woning, en het verbeteren van de kwaliteit van uw bestaande woning.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Dit bedrijf heeft geen foto's of video's

Beoordelingen van Aannemersbedrijf Been A (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe